Direct naar de inhoud

Creatief zijn betekent hard werken en met een net iets andere blik naar de wereld kijken. Jij weet als geen ander wat je verhaal is. En wij? Wij helpen je om je verhaal zo goed mogelijk te vertellen.

Enthousiasme is wederzijds aanstekelijk. Jij zit vol passie voor je bedrijf of organisatie en wij hebben passie voor ons werk. We werken zo samen dat we zoveel mogelijk plezier met elkaar beleven. Dat merk je als je met ons aan de slag gaat.

We hebben oog voor jou en aandacht voor de onderwerpen die jij belangrijk vindt. Maar niet zonder te kijken naar de wereld om ons heen. We zijn betrokken en willen bij de afronding van elk project de wereld nèt een beetje beter achterlaten dan toen we het project begonnen.

Zo spelen we het spel

Een productie van een goede film, animatie of website kan behoorlijk overweldigend zijn. Laat staan wanneer je een complete campagne wil opzetten.

Ontspan!

Wij begeleiden en betrekken je stap voor stap, zodat jij je enthousiasme vasthoudt en je creativiteit de vrije loop kan geven.

Wij kleuren graag buiten de lijntjes, maar creativiteit komt vaak het best tot zijn recht binnen strakke kaders. Daarom hebben we voor het hele proces een heldere werkwijze, waarmee we doelgericht naar het eindresultaat werken.

Kwinkslag
Kwinkslag

Van level 1 tot eindbaas

Bij de start van het project maken we een projectplanning. Hiermee weet je precies wat wij nodig hebben en wat je van ons kan verwachten.

Werksessies
Om jouw verhaal goed te vertellen hebben we werksessies. De werksessie ‘Script in 1 Dag’ bijvoorbeeld, waarin we samen in één dag een compleet script maken.

Visualisatie
We nemen je mee in ons creatieve proces met moodboards, schetsen en ontwerpen, zodat je een goed beeld hebt hoe alles eruit komt te zien. Voor filmdagen bereiden we shotlists voor, waarin we exact beschrijven wat er die dagen nodig is. Zo borgen we dat we na afloop alles hebben gefilmd wat we nodig hebben.

Feedback
Ons feedbackproces is zo gestroomlijnd, dat je zelfs bij tegenwind de wind in de rug hebt. Met onze feedbacktool geef je wijzigingen eenvoudig door en verwerken we die zo snel mogelijk.

Samen werken we enthousiast aan mooie producten, waarmee jij je doelgroep op creatieve wijze bereikt en betrekt.