Direct naar de inhoud

You guys work miracles!

Jacinthe Coté - Lallemand Baking

Lallemand Baking is een Canadese producent, die innovatieve en technologische oplossingen levert voor industriële bakkerijen. Hun doel is om alle broden, die met de producten van Lallemand zijn gebakken, te laten smaken en ruiken alsof ze vanochtend vers de oven hebben verlaten. Lallemand heeft ons gevraagd om al hun uitingen het ambachtelijke gevoel van de lokale bakker te laten uitstralen.

Kwinkslag
Kwinkslag
Kwinkslag

CORPORATE FILMS

In de films spelen we in op het gevoel van de ambachtelijke bakker, maar leggen we ook de technische specificaties uit. Dit doen we met een combinatie van filmbeelden en animaties. Grafieken zijn vaak droog en kleurloos, maar door ze te verwerken in een lekker vers brood krijg je er vrijwel meteen zin in!

VLOGS

Bij de ambachtelijke bakker hoort een kijkje in de keuken. Daar kun je niet elke keer een hele filmcrew bij gebruiken. Daarom maken de medewerkers van Lallemand regelmatig filmbeelden met hun telefoon. Wij monteren deze beelden tot een mooi geheel, maken het geluid netjes en zorgen dat alles mooi bij elkaar past. Vooraf denken we met Lallemand mee over de structuur en de boodschap van de vlogs.

TEASERS

Op social media heb je vaak maar een paar seconden om de aandacht van de kijker te pakken. Je moet mensen in korte tijd nieuwsgierig maken en verleiden om je film te gaan bekijken. Daarom maken we voor Lallemand teasers van de langere films om de klanten attent te maken op nieuwe producten en diensten.