Direct naar de inhoud

Wat een te gekke applicatie!

Hanzehogeschool Groningen

Het lectoraat Talentontwikkeling in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen ontwikkelt kennisproducten waarmee studenten en docenten hun talenten maximaal kunnen ontplooien om te excelleren. Maar wat is excelleren? Wij zijn gevraagd om een online applicatie te ontwikkelen waarmee je kunt achterhalen wat verschillende mensen onder excelleren verstaan.

Kwinkslag
Kwinkslag
Kwinkslag
Kwinkslag

It’s all in the game

Om te bepalen wat verschillende mensen onder excelleren verstaan hebben we een online spel ontwikkeld op basis van Framework for Analyzing Conceptions of Excellence: FACE. Tijdens het spel beantwoord je op een leuke manier een groot aantal vragen. Op basis van je antwoorden maken we letterlijk inzichtelijk wat jij onder excelleren verstaat.

 

FACE

De resultaten vergelijk je in één oogopslag met elkaar, omdat we de antwoorden op de vragen in unieke gezichten vertalen. Op basis van de gezichtskenmerken zie je eenvoudig wat verschillende deelnemers onder excelleren verstaan.

Kwinkslag

interFACE

Naast het bedenken van het algoritme hebben we ook de applicatie ontwikkeld. Doordat het spel online beschikbaar is kun je het overal spelen, waar je ook bent.

 

Kwinkslag
Kwinkslag
Kwinkslag