Direct naar de inhoud

De ideale manier om veel informatie in korte tijd over te brengen

Stichting AAN!

Kwinkslag
Kwinkslag
Kwinkslag

Stichting AAN! werkt aan een mooie toekomst voor Noord-Nederland en wil inwoners helpen om hun goede ideeën die hieraan bijdragen uit te voeren. Om inzichtelijk maken welke gevolgen bepaalde keuzes hebben voor Noord-Nederland heeft Stichting AAN! in gesprek met 45 Noordelingen 4 mogelijke toekomstscenario’s uitgewerkt. Dit resulteerde in interessante, maar ook erg dikke rapporten. Hoe breng je deze scenario’s op een aantrekkelijke en beknopte manier over aan de doelgroep? Daar hebben wij Stichting AAN! bij geholpen.

 

animatie

De resultaten van de werksessies met de 45 Noordelingen resulteerden in vier niet zo rooskleurige toekomstscenario’s. We hebben deze toekomstscenario’s in vier animaties kleurrijk samengevat. Stichting AAN! presenteert de scenario’s zo tijdens bijeenkomsten en op de website op een laagdrempelige manier. Leuker kunnen we het niet maken. Wel mooier.

huisstijl en website

We hebben een toegankelijke huisstijl ontworpen en consequent doorgevoerd in de animaties en in de door ons gemaakte website. Op deze manier presenteren we relatief zware onderwerpen op een lichte wijze.

film

Om het menselijke gezicht achter de scenario’s te laten zien hebben we enkele deelnemers geïnterviewd. Daarmee krijgen we een kijkje achter de schermen en horen we het persoonlijke verhaal hoe de deelnemers het proces hebben ervaren.